Deze site ondersteunt uw browser niet. Om deze site goed te kunnen gebruiken dient u een andere browser of meer recente versie van uw browser te gebruiken.

Programma

Hieronder vindt u het ‘activiteitenprogramma voor 2024‘ met daarbij de leeftijdscategorie, exacte locatie en tijd. Voor eventuele vragen kunt u ons natuurlijk altijd mailen op: [email protected].

Maandag 12 augustus

Poppendokter

Maandag 12 augustus 9.00 uur tot 12.00 uur

Plaats: GGD, Hart voor Brabant locatie Vlijmen Burgemeester Zwaansweg 4, 5251CJ

Groep: peuterspeelzaal en groep 1 t/m 4

Kosten: voorinschrijving €2,00 – geen na-inschrijving

Is jouw pop of knuffel ziek, gevallen of heeft het ergens pijn? Ook dit jaar staan onze dokters en zusters weer klaar om jouw pop of knuffel helemaal beter te maken. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je van ons een e-mail met de tijd waarop je afspraak bij de dokter is. Dit is een tijdsblok van 15 minuten ergens tussen 9:00 en 12:00 uur. Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat voor je afspraak, want anders moet je misschien lang wachten. Tijdens het wachten kunnen jullie gezellig kleuren in de wachtkamer. Je ouder/verzorger mag erbij blijven.

Bingo

Maandag 12 augustus 13.30 uur tot 16.00 uur

Plaats: Abdij Mariënkroon (in de tent)

Groep: 1 t/m 5

Kosten: voorinschrijving €3,50 – na-inschrijving €4,00

Wil jij leuke prijzen winnen? Kom dan naar de bingo! Kijk op je kaart of je het plaatje hebt dat wordt gedraaid. Streep hem af en als je een rijtje vol hebt, roep je Bingo! Als je bingo klopt, mag je een prijs uitzoeken van de tafels vol met leuke spullen gesponsord door de Top1Toys. Tegen het einde van de bingo spelen we voor de hoofdprijs van de middag, namelijk een fantastisch prijzenpakket. We hebben genoeg hulp en begeleiding die jou kan meehelpen met de bingo en je hoeft zeker nog geen cijfers te kunnen lezen, want we maken gebruik van plaatjes. Het zou fijn zijn als jij je eigen stift meeneemt. O ja, iedereen heeft prijs, daar zorgen wij voor!

Spooktocht

Maandag 12 augustus 21.45 uur tot 23.30 uur

Plaats: Visvijver (achter Jatapasu)

Groep: 5 t/m 8

Kosten: voorinschrijving €3,50 – na-inschrijving €4,00

Doe jij mee aan de Griezelige spooktocht? 

Bereid je voor op een avontuur dat je nog lang zal bijblijven! Ook dit jaar hebben we weer iets speciaals in petto voor alle dappere kinderen onder ons. Een mysterieuze en bloedstollende spooktocht! Laat je meevoeren door het onbekende en ontdek wat er zich verschuilt in de schaduwen van de nacht. 

Durf jij door de donkere paden te lopen en geheimzinnige geluiden te trotseren? Wie of wat duikt er op uit de schaduwen? Bereid je voor op spannende ontmoetingen. Zet je speurneus op en werk samen met je vrienden om raadsels op te lossen en de juiste weg te vinden. Voel jij de spanning stijgen terwijl je door het duister navigeert en nieuwe geheimen ontdekt? 

Ben jij een echte durfal en durf jij het aan om deel te nemen aan dit spannende avontuur? Schrijf je dan snel in en ontdek de geheimen die de nacht verbergt… als je durft!

Dinsdag 13 augustus

Doemarkt

Dinsdag 13 augustus 09.30 uur tot 11.30 uur

Plaats: Abdij Mariënkroon (in de tent)

Groep: 1 t/m 5

Kosten: voorinschrijving €4,00 – na-inschrijving €4,50

Vind jij het leuk om lekker creatief bezig te zijn, om dingen te maken en te versieren? Schrijf je dan in voor de gezellige doemarkt. Je kunt je laten schminken als een prinses of wordt je toch liever een stoere prins? Daarnaast kan je een gave draak maken of maak je liever een toverstaf? Heb jij al zin om aan de slag te gaan met deze en veel andere leuke knutselactiviteiten? Meld je dan snel aan! Op de doemarkt is genoeg hulp aanwezig als iets nog niet zo goed lukt, maar je mag natuurlijk ook samen met je vriendjes(s) of vriendinnetje(s) knutselen. Neem een tas (voorzien van naam) mee, zodat je je knutselwerkjes veilig kunt bewaren en aan het eind weer mee naar huis kunt nemen. Denk je er ook aan om oude kleren aan te trekken die vies mogen worden, zodat er flink geknutseld kan worden? Het is niet de bedoeling dat je ouders/verzorgers bij jou blijven tenzij ze zich vooraf hebben opgegeven als hulpouder.

Beste ouders/verzorgers, bij de doemarkt is uw hulp heel hard nodig! Schminken is altijd erg populair dus zijn wij ook op zoek naar ouders die willen schminken. We werken dit jaar met kleine voorbeelden dus ook de amateur schminkers zijn welkom. Bij het inschrijven kunt u aangeven of u wilt schminken bij de doemarkt. U hoort via de mail van ons of we uw hulp kunnen gebruiken en hoelaat u dan aanwezig moet zijn. Uiteraard mag u dan al uw kind mee nemen als deze ook meedoet aan de doemarkt.

Lasergamen

Dinsdag 13 augustus 18.30 uur tot 20.00 uur en 20.15 uur tot 21.50 uur

Plaats: Sporthal Dillenburcht (Tinie de Munnikstraat 5, Drunen)

Groep: 3/4 (18.30-20.00) en 5 t/m 8 (20.15-21.50)

Kosten: voorinschrijving €4,00 – na-inschrijving €4,50

Ook dit jaar hebben we weer twee lasergamespellen. Verstop je achter de obstakels en schakel je tegenstanders zo snel mogelijk uit. Lukt dat jou zonder zelf geraakt te worden?

Als derde activiteit gaan we het JamesBondspel spelen. Probeer zoveel mogelijk diamanten rond te smokkelen zonder geraakt te worden door de agenten.

Trek sportieve kleren aan, zodat je snel kunt schuilen en makkelijk kunt bewegen en vergeet je gymschoenen niet! 

Wil je graag met een vriendje of vriendinnetje in hetzelfde team zitten? Zorg dan dat je je sámen met je vriendje of vriendinnetje tegelijkertijd bij de inschrijftafel meldt. Schrijf je snel in, want deze activiteit zit snel vol en vol=vol.  

Woensdag 14 augustus

Jachtseizoen

Woensdag 14 augustus 08.30 uur tot 10.30 uur en 11.15 uur tot 13.15 uur

Plaats: Het Quadraat Vlijmen

Groep: 4 t/m 8  

Kosten: voorinschrijving €4,00 – na-inschrijving: €4,50 

Kan jij met je team van voortvluchtigen uit handen blijven StukJVW? Samen met je teamgenoten vlucht je onder begeleiding door de wijken van het dorp Vlijmen. Onderweg moet je nog een aantal challenges uitvoeren, maar pas op dat je niet wordt gepakt. Het team van StukJVW krijgt iedere tien minuten jullie locatie door en beschikken daarnaast ook nog over een drone. Kijk van tevoren alvast een keer een aflevering van Jachtseizoen om de fijne kneepjes van het vak te leren!  

Durf jij, samen met een vriend of vriendin, deze ontsnapping aan te gaan? Schrijf je dan nu in. Het is mogelijk om te kiezen op welke tijd je deelneemt (van 09.00-10.30 of van 11.30-13.00). Als je samen met een vriend of vriendin wilt vluchten, moet je samen aankomen bij de inschrijftafel. Zoals je misschien wel begrijpt is het belangrijk om goede schoenen aan te trekken, zodat je snel kunt rennen als StukJVW je in de gaten krijgt. Ook is een flesje water in een tasje misschien fijn, want van al dat rennen krijg je dorst. Trek daarnaast een ORANJE SHIRT aan, net als de voortvluchtigen in Jachtseizoen voor het complete plaatje. 

Daarnaast zijn we op zoek naar hulpouders die het leuk vinden om mee op de vlucht te gaan samen met hun kind. Aanmelden kan bij het inschrijven van uw kind.

We pakken jullie wel!  

Groetjes StukJVW.    

Kamp 3-4-5

Woensdag 14 augustus 15.00 uur tot donderdag 15 augustus 10.00 uur

Plaats: Abdij Mariënkroon (in de tent)

Groep: 3 t/m 5

Kosten: voorinschrijving €7,50 – na-inschrijving: €8,50 

Ergens in Vlijmen gaat 14 en 15 augustus een team van topcriminelen zich voorbereiden op de kraak van hun leven. Kun jij ze daarbij helpen?

Op het terrein van de Mariënkroon zijn vier kluizen te vinden, waarvan één kluis goud bevat. Alleen jij met je team van overvallers kan erachter komen in welke kluis het goud zich bevindt, maar jullie zullen op je hoede moeten zijn voor drie bewakers van StukJVW die zowel het terrein als de kluizen dag en nacht bewaken. Jullie winnen als jullie het meeste goud veilig in het hoofdkwartier weten te krijgen.

Jullie kunnen je missie voorbereiden in het hoofdkwartier waar de bewakers niet mogen komen. Daar beschikken jullie over een plattegrond van het terrein. Met puzzels en opdrachten kom je erachter waar extra tools liggen die de overval gemakkelijker kunnen maken.

Ben jij slim en sluw genoeg om deel te nemen aan een team van overvallers, geef je dan snel op voor het kamp. Kijk van tevoren ook alvast de nieuwe afleveringen van ‘De Kluis’ van StukTV om de fijne kneepjes van het vak te leren! Durf jij, samen met een vriend of vriendin, deze roof aan te gaan? Schrijf je dan nu in, want er valt een grote prijs te winnen!

Zoals je wel begrijpt zijn onopvallende kleding en dichte schoenen handig. Zo krijgt StukJVW je minder snel in de gaten en kun je er snel vandoor als ze je toch in het vizier krijgen. Ook lange kleren voor ‘s avonds zijn erg prettig als het wat frisser wordt.

Nog een aantal huishoudelijke zaken: er mogen niet meer dan drie kinderen in één tent slapen en deze tent mag niet groter zijn dan 3×3 meter. Daarnaast zijn mobiele apparaten en partypoppers NIET toegestaan! Om 15.00 uur ben je welkom om je tent op te zetten met hulp van papa/mama. Het terrein van Abdij Mariënkroon wordt ‘s nachts afgesloten voor buitenstaanders. Daarnaast zijn er ‘s nachts minimaal twee bestuursleden die wacht hebben. De kinderen kunnen dus altijd bij ons aankloppen. In geval van nood kunt u bellen naar: 06-49647407. Heeft uw kind een allergie of gebruikt hij/zij medicijnen? Geef het even aan ons door bij het inschrijven en tijdens het kamp zelf. Neem de medicijnen mee.

P.S. De leukst versierde tent in het thema wint een supergave prijs. Zorg dat je jouw tent helemaal in boevenstijl aankleed.

Donderdag 15 augustus

Kamp 6-7-8

Donderdag 15 augustus 15.00 uur tot vrijdag 16 augustus 10.00 uur

Plaats: Abdij Mariënkroon (in de tent)

Groep: 6 t/m 8

Kosten: voorinschrijving €7,50 – na-inschrijving: €8,50 

Ergens in Vlijmen gaat 15 en 16 augustus een team van topcriminelen zich voorbereiden op de kraak van hun leven. Kun jij ze daarbij helpen?

Op het terrein van de Mariënkroon zijn vier kluizen te vinden, waarvan één kluis goud bevat. Alleen jij met je team van overvallers kan erachter komen in welke kluis het goud zich bevindt, maar jullie zullen op je hoede moeten zijn voor drie bewakers van StukJVW die zowel het terrein als de kluizen dag en nacht bewaken. Jullie winnen als jullie het meeste goud veilig in het hoofdkwartier weten te krijgen.

Jullie kunnen je missie voorbereiden in het hoofdkwartier waar de bewakers niet mogen komen. Daar beschikken jullie over een plattegrond van het terrein. Met puzzels en opdrachten kom je erachter waar extra tools liggen die de overval gemakkelijker kunnen maken.

Ben jij slim en sluw genoeg om deel te nemen aan een team van overvallers, geef je dan snel op voor het kamp. Kijk van tevoren ook alvast de nieuwe afleveringen van ‘De Kluis’ van StukTV om de fijne kneepjes van het vak te leren! Durf jij, samen met een vriend of vriendin, deze roof aan te gaan? Schrijf je dan nu in, want er valt een grote prijs te winnen!

Zoals je wel begrijpt zijn onopvallende kleding en dichte schoenen handig. Zo krijgt StukJVW je minder snel in de gaten en kun je er snel vandoor als ze je toch in het vizier krijgen. Ook lange kleren voor ‘s avonds zijn erg prettig als het wat frisser wordt.

Nog een aantal huishoudelijke zaken: er mogen niet meer dan drie kinderen in één tent slapen en deze tent mag niet groter zijn dan 3×3 meter. Daarnaast zijn mobiele apparaten en partypoppers NIET toegestaan! Om 15.00 uur ben je welkom om je tent op te zetten met hulp van papa/mama. Het terrein van Abdij Mariënkroon wordt ‘s nachts afgesloten voor buitenstaanders. Daarnaast zijn er ‘s nachts minimaal twee bestuursleden die wacht hebben. De kinderen kunnen dus altijd bij ons aankloppen. In geval van nood kunt u bellen naar: 06-49647407. Heeft uw kind een allergie of gebruikt hij/zij medicijnen? Geef het even aan ons door bij het inschrijven en tijdens het kamp zelf. Neem de medicijnen mee.

P.S. De leukst versierde tent in het thema wint een supergave prijs. Zorg dat je jouw tent helemaal in boevenstijl aankleed.

Vrijdag 16 augustus

Film

Vrijdag 16 augustus 10.30 uur tot 12.30 uur

Plaats: Abdij Mariënkroon (in de tent) 

Groep: 1 t/m 8

Kosten: voorinschrijving €2,50 – na-inschrijving: €3,00

Dit jaar gaan we weer voor een leuke film zorgen. Welke het is, blijft nog even een verrassing. Schrijf je snel in, kom naar de bioscoop en geniet van een leuke film samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Er wordt gekozen voor een Nederlands gesproken film geschikt voor alle leeftijden. Tijdens de pauze van de film zullen wij zorgen voor te drinken en wat lekkers. 

 

Zaterdag 17 augustus

De Alleskunner JVW

Zaterdag 17 augustus 10.00 tot 13.00 uur

Plaats: Abdij Mariënkroon 

Groep: 1 t/m 8

Kosten: voorinschrijving €3,50

In De Alleskunner JVW moeten de deelnemers in een rap tempo zichzelf bewijzen in vele leuke spellen. Je mag met alle spellen meedoen, want je moet zoveel mogelijk punten halen. Na de spelrondes mogen degenen met de meeste punten de finale spelen in een slotspel. Degene die dit slotspel wint wordt De Alleskunner JVW 2024!

Beste ouders/verzorgers, bij deze activiteit is uw hulp hard nodig. Zonder voldoende hulp GEEN De Alleskunner JVW. Geef u dus snel op als hulpouder. Dit kan bij het inschrijven van uw kind.